Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
post

Επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κου Άδωνι Γεωργιάδη στον ΕΛΟΤ

trio

Επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κου Άδωνι Γεωργιάδη στον ΕΛΟΤ

oles mazi

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κου Άδωνι Γεωργιάδη στα γραφεία του ΕΛΟΤ.

Η επίσκεψη αυτή επιβεβαιώνει την σημασία του έργου της τυποποίησης που παράγει ο ΕΛΟΤ τόσο για το Υπουργείο όσο και για την εγχώρια βιομηχανία και τις επιχειρήσεις.

Ο ΕΛΟΤ για χρόνια είχε υποστεί μια απαξίωση με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζεται το έργο και η σημασία του.

Τον τελευταίο χρόνο με τις ενέργειες της Διοίκησης και ιδιαιτέρως της Διευθύνουσας Συμβούλου  κας Γεωργία Ρεμπούτσικα, έχουν επιτευχθεί νέες συνεργασίες, έχουν υπογραφεί συμβάσεις, ιδιαίτερης σημασίας, προμήθειας προτύπων τόσο με τον ιδιωτικό όσο και με τον δημόσιο τομέα, γεγονός που έχει αυξήσει τα έσοδα του οργανισμού.  

Στην συνάντηση αυτή, μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκαν οι δράσεις που έχουν υλοποιηθεί το 2022 και αφορούν την εξοικονόμηση πόρων, την αναβάθμιση του πληροφοριακού συστήματος του ΕΣΥΠ, τη συμμετοχή του οργανισμού σε νέα προγράμματα, αλλά και την συντήρηση των κτηριακών υποδομών η οποία δεν είχε γίνει ποτέ.

Ο Υπουργός κος Άδωνις Γεωργιάδης κατά την επίσκεψη, περιηγήθηκε στους εργασιακούς χώρους και συνομίλησε με όλους τους υπαλλήλους του Οργανισμού. Τέλος δεσμεύτηκε να συνεχίσει να υποστηρίζει το επιχειρησιακό σχέδιο που δρομολογεί η διοίκηση.