Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
post

Ο ΕΛΟΤ στην 44η Γενική Συνέλευση του ISO

Ο ΕΛΟΤ ΣΤΗΝ 44η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ISO

Στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων πραγματοποιείται η 44η Γενική Συνέλευση του Διεθνούς Οργανισμού Τυποποίησης (ISO).Ο ISO, μέσω της στρατηγικής του για το 2030 παρέχει ένα πλαίσιο συνεργασίας όλων των ενδιαφερομένων μερών και συνδιαμόρφώνοντας Διεθνή Πρότυπα που ανταποκρίνονται στις παγκόσμιες προκλήσεις, συνεχίζει να συμβάλλει στην καθημερινότητα, κάνοντας τις ζωές όλων μας ευκολότερες, ασφαλέστερες και εν τέλει, καλύτερες.

Η εφαρμογή της στρατηγικής ISO 2030 βασίζεται σε ένα κυλιόμενο σχέδιο που αποτελείται από ένα σύνολο προγραμμάτων που οδηγούν τις απαραίτητες αλλαγές για την επίτευξη των προτεραιοτήτων του Οργανισμού. Κάθε πρόγραμμα αποτελείται από ένα σύνολο έργων που επιτρέπουν μεγαλύτερη ευελιξία για προσαρμογές ώστε να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις ενός πιο ασταθούς κόσμου.

Ο ΕΛΟΤ με την Διευθύνουσα Σύμβουλο κα Ρεμπούτσικα Γεωργία, ως ο μοναδικός αναγνωρισμένος εθνικός φορέας τυποποίησης, μέλος του ISO, συμμετέχει στη Γενική Συνέλευση και γενικότερα στις διαδικασίες και τους στόχους του Διεθνούς Οργανισμού Τυποποίησης.