Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
post

Συνάντηση με το προεδρείο της Π.Ο.Σ.Ε.Η.

συναντηση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ  ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΣΕΗ

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023  στα κεντρικά γραφεία του ΕΣΥΠ πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ της Διευθύνουσας Συμβούλου του ΕΣΥΠ κας Γεωργίας Ρεμπούτσικα και του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Σ.Ε.Η.. Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Πρόεδρος κ. Αλέξιος Παυλόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Σεραφείμ Μαουσίδης, ο Ά Αντιπρόεδρος κ. Άγγελος Κουντουργιάννης, ο Β´ Αντιπρόεδρος κ. Χαράλαμπος Βαζαίος, ο Ταμίας κ. Στυλιανός Βιολάκης, και ο Αναπλ. Ταμίας κ. Δημήτριος Πετρόπουλος.

μαθημα

Τη συνάντηση μονοπώλησε το θέμα της κυκλοφορίας του προτύπου ΕΛΟΤ 60364:2020 «Απαιτήσεις για ηλεκτρικές εγκαταστάσεις» καθώς και του εγχειριδίου εφαρμογής, το οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθεί από τον ΕΛΟΤ και θα λειτουργήσει υποστηρικτικά στην κυκλοφορία του αναθεωρημένου ΕΛΟΤ 60364:2023.

Μεταξύ άλλων συμφωνήθηκε ότι

  • Η Π.Ο.Σ.Ε.Η. με ίδια δαπάνη θα συμμετάσχει στη συγγραφική ομάδα του εγχειριδίου εφαρμογής του προτύπου ΕΛΟΤ 60364, προτείνοντας ένα μέλος και τον αναπληρωτή αυτού.
  • Η τιμή του προτύπου, για παραγγελίες που θα γίνουν μέσω της Ομοσπονδίας και για τουλάχιστον 1.150 μέλη και άνω, στην έκδοση που περιλαμβάνει τις διορθώσεις του 2022, θα διαμορφωθεί στα 49,00€  πλέον ΦΠΑ (6%).
  • Για όσους έχουν ήδη προμηθευτεί την παλαιότερη έκδοση του προτύπου και για παραγγελίες μέσα από την Ομοσπονδία, η νέα τιμή του ενιαίου κειμένου του προτύπου ΕΛΟΤ 60364:2020 + Διορθώσεις 2022 θα ανέρχεται στα 20,00€ πλέον ΦΠΑ (6%) αντί στα 25,00€ που είναι για όποιον μέχρι σήμερα έχει προμηθευτεί την αρχική έκδοση αυτού.

Τέλος η Π.Ο.Σ.Ε.Η. υποσχέθηκε ότι θα συνδράμει στην προσπάθεια της Διευθύνουσας για ανεύρεση χορηγιών που αφορούν την έκδοση του εγχειριδίου ΕΛΟΤ 60364.