Αναζήτηση προτύπων (παραγγελίες στο sales@elot.gr)
Search
Close this search box.

Διαδικτυακή εκδήλωση «Τα πρότυπα και η πιστοποίηση ως εργαλείο άσκησης πολιτικής και οικονομικής ανάπτυξης», 3 Νοεμβρίου 2021

Διαδικτυακή εκδήλωση

«Τα πρότυπα και η πιστοποίηση ως εργαλείο άσκησης πολιτικής και οικονομικής ανάπτυξης»

3 Νοεμβρίου 2021, 16:00-18:00

Ο ΣΕΒ σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης Και Πιστοποίησης (HellasCert) διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Τα πρότυπα και η πιστοποίηση ως εργαλείο άσκησης πολιτικής και οικονομικής ανάπτυξης», την Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2021 και ώρες 16:00-18:00.

Στόχοι της εκδήλωσης είναι:

 Η ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου και των στελεχών της δημόσιας διοίκησης για τις τεκτονικές αλλαγές που επίκεινται στο χώρο της πιστοποίησης σε διεθνές επίπεδο, με αφετηρία τόσο νομοθετικές όσο και τεχνολογικές εξελίξεις.
 Η παρουσίαση του τρόπου που η Πολιτεία αξιοποιεί τα πρότυπα και το σύστημα της πιστοποίησης για την άσκηση πολιτικής και την οικονομική ανάπτυξη.
 Η ανταλλαγή απόψεων για τα ζητήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις αναφορικά με τη λειτουργία του συστήματος πιστοποίησης στην πράξη και τους τρόπους που μπορεί να αναβαθμιστεί.

Στα σχετικά έγγραφα μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα. Για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφτείτε τον σύνδεσμο https://www.sev.org.gr/ekdiloseis/diadiktyaki-ekdilosi-sev-hellascert/.