Αναζήτηση προτύπων (παραγγελίες στο sales@elot.gr)
Search
Close this search box.

Διάθεση του βιβλίου «Εγχειρίδιο Εφαρμογής του Προτύπου ΕΛΟΤ HD 384» και του σχετικού Προτύπου σε προσιτή τιμή

Διάθεση του βιβλίου «Εγχειρίδιο Εφαρμογής του Προτύπου ΕΛΟΤ HD 384» και του σχετικού Προτύπου σε προσιτή τιμή

 

Μετά από απόφαση της Διοίκησης του ΕΣΥΠ με σκοπό την ευρύτερη διάδοση και χρήση σημαντικών προτύπων που περιλαμβάνονται σε κανονιστικές διατάξεις, ανακοινώνουμε την οικονομική προσφορά με ισχύ μέχρι 31 Οκτωβρίου 2015, για την απόκτηση του βιβλίου «Εγχειρίδιο Εφαρμογής του Προτύπου ΕΛΟΤ HD 384», συνοδευόμενο από το σχετικό Πρότυπο σε ηλεκτρονική μορφή, σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή:

·  τιμή βιβλίου+CD:  21,50 €
·  στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνεται ο αναλογών ΦΠΑ
·  ο παραλήπτης επιβαρύνεται με τυχόν έξοδα αποστολής
·  για πάνω από  δέκα (10) αντίτυπα, ειδική τιμή κατόπιν συμφωνίας

 

Το πρότυπο ΕΛΟΤ HD 384 «απαιτήσεις για ηλεκτρικές εγκαταστάσεις κτηρίων» έχει τεθεί σε υποχρεωτική εφαρμογή με Απόφαση  του Υπουργείου Ανάπτυξης που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 470 Β 2004 ενώ είναι απαραίτητο για τη συμπλήρωση του Πρωτοκόλλου Ελέγχου Εγκατάστασης κατά ΕΛΟΤ HD 384 που συνοδεύει την Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη (ΥΔΕ) η οποία προβλέπεται στην αντίστοιχη Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ  844 Β 2011.

Το Εγχειρίδιο είναι ένα εύχρηστο κείμενο για τις συνήθεις και τρέχουσες ανάγκες όσων ασχολούνται με τη μελέτη, την κατασκευή, τη συντήρηση και τους ελέγχους των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Σε αυτό  έχουν προστεθεί επεξηγηματικές σημειώσεις και παραδείγματα, καθώς επίσης και σχέδια εφαρμογής τα οποία δεν υπάρχουν στο Πρότυπο.

Η παρούσα έκδοση είναι η μόνη η οποία περιλαμβάνει το πλήρες κείμενο του Προτύπου, το οποίο αποτελεί το επίσημο και αυθεντικό κείμενο που περιέχει τις σχετικές απαιτήσεις.

Με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε την προσφορά για την απόκτηση συλλογής προτύπων σχετικά με πυροπροστασία, η οποία ισχύει μέχρι 30 Σεπτ. 2015,  βλ. http://www.elot.gr/1251_ELL_HTML.aspx

Για πληροφορίες/παραγγελίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στους κ.κ. Παναγιώτη Κελέρη, τηλ. 210-2120210, , Ντέπη Λαλουδάκη, τηλ. 210-2120324 ή Ελένη Κεσανλή, 2310-569978
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
sales [at] elot.gr