Αναζήτηση προτύπων (παραγγελίες στο sales@elot.gr)
Search
Close this search box.

Εκδήλωση για την παρουσίαση του Συστήματος αξιολόγησης της συμμόρφωσης για εκρήξιμες ατμόσφαιρες (IECEx System) – Αθήνα, 2018-10-11

Εκδήλωση για την παρουσίαση του Συστήματος αξιολόγησης της συμμόρφωσης
για εκρήξιμες ατμόσφαιρες (
IECEx System) – Αθήνα, 2018-10-11

 

Η KR Hellas Ltd σε συνεργασία με το ΕΣΥΠ/ΕΛΟΤ πραγματοποιούν στις 11 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Royal Olympic, εκδήλωση για την παρουσίαση του Συστήματος αξιολόγησης της συμμόρφωσης για εκρήξιμες ατμόσφαιρες, της Διεθνούς Ηλεκτροτεχνικής Επιτροπής (IEC) «International Electrotechnical Commission IECEx System for Certification to Standards Relating to Equipment for Use in Explosive Atmospheres (IECEx System)».

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τις βιομηχανίες, τις Αρχές, τα εργαστήρια, τα πανεπιστήμια, τους συμβούλους και άλλους ενδιαφερόμενους , να εξοικειωθούν καλύτερα με την έννοια της εκρήξιμης ατμόσφαιρας, με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται σε τέτοιου είδους ατμόσφαιρες και ειδικότερα με το σύστημα πιστοποίησης IECEx και τα σχήματα, που αυτό περιλαμβάνει, καθώς και τις ομοιότητες και τις διαφορές του έναντι της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 2014/34/EU (ΑΤΕΧ).

Αναμένεται ότι η εκδήλωση θα υπογραμμίσει την αναγκαιότητα ένταξης της Ελλάδας στο Σύστημα IECEx και θα συγκεντρώσει εμπειρογνώμονες από όλη τη χώρα, που ασχολούνται με το σχεδιασμό, την κατασκευή, την επισκευή, τον έλεγχο και την επισκευή εξοπλισμού και συστημάτων Ex και φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό δίκτυο ανταλλαγής εμπειριών και γνώσεων σε θέματα που σχετίζονται με το πεδίο Ex.

Παρακαλούμε για την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας στο τηλέφωνο ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, που αναγράφονται στη συνημμένη πρόσκληση.