Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
post

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΣΥΠ 2024

ΑΝΝΑ ΛΕΥΤΕ

Την Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε, στο χώρο συναντήσεων του ΕΣΥΠ, σε ένα εγκάρδιο και φιλικό περιβάλλον, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Εθνικού Συστήματος Υποδομών Ποιότητας με την συμμετοχή των υπαλλήλων της κεντρικής υπηρεσίας καθώς και των υπαλλήλων της Ανεξάρτητης Λειτουργικής Μονάδας του Ελληνικού Οργανισμού Τυποποίησης (ΕΛΟΤ).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η υφυπουργός Ανάπτυξης κα Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, ο Γενικός Δντής Βιομηχανικών Υποδομών και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος, Αναστάσιος Μητιακούδης, καθώς κ στελέχη της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κος Ελευθέριος Κρητικός, ανοίγοντας την εκδήλωση ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα την Υφυπουργό Ανάπτυξης κα Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, τα στελέχη του Υπουργείου, τα παραβρισκόμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΥΠ και τους υπαλλήλους για την συμμετοχή τους.

Ο κος Κρητικός, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει οι Ανεξάρτητες Λειτουργικές Μονάδες του ΕΣΥΠ, ΕΛΟΤ και ΕΙΜ, για τα έργα ανάπτυξης και τον ψηφιακό μετασχηματισμό που επιτυγχάνεται, καθώς και τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

ΑΝΝΑ

 

 

 

 

 

Κλείνοντας ο κος Κρητικός, αφού ευχήθηκε στους παρισταμένους η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και δημιουργία, έδωσε το λόγο στην Υφυπουργό Ανάπτυξης κα Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, η οποία αφού εξήρε το έργο και το ρόλο του Εθνικού Συστήματος Ποιότητας  (ΕΣΥΠ), δήλωσε την αμέριστη υποστήριξη του Υπουργείου για την επίτευξη των στόχων του, προς χάριν της βιομηχανίας των επιχειρήσεων και της κοινωνίας.

ΔΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος, χαιρετισμό κ ευχές για καλή και δημιουργική χρόνια έδωσε με την σειρά του κ ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΕΣΥΠ κος Αδριανός Παυλόπουλος.

OLOI