Αναζήτηση προτύπων (παραγγελίες στο sales@elot.gr)
Search
Close this search box.

Υπογραφή συμφώνου συνεργασίας ΕΣΥΠ-ΕΛΟΤ και ΕΕΧ στον τομέα της τυποποίησης

Υπογραφή συμφώνου συνεργασίας ΕΣΥΠ-ΕΛΟΤ και Ένωσης Ελλήνων Χημικών
στον τομέα της τυποποίησης

 

Την Τετάρτη 30-11-16 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΕΧ συνάντηση συνεργασίας εκπροσώπων της ΔΕ της ΕΕΧ με τον Πρόεδρο του ΕΣΥΠ, κ. Χ. Σινάνη και τα στελέχη του ΕΛΟΤ, κ. Φ. Κρόκο (Διευθυντή Τυποποίησης) και I.Χ. Σαριδάκη (Τμηματάρχη Τυποποίησης Χημείας και Χημικής Τεχνολογίας). Την ΕΕΧ εκπροσώπησαν η Πρόεδρος, κ. Φιλλένια Σιδέρη, ο Α Αντιπρόεδρος, Κ. Βασίλης Λαμπρόπουλος, και τα μέλη της ΔΕ κ. Ε. Λαμπή και κ. Ι. Σιταράς.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και υπεγράφη σύμφωνο συνεργασίας με το οποίο προβλέπεται η συμμετοχή εκπροσώπων της ΕΕΧ στις Επιτροπές Τυποποίησης του ΕΛΟΤ, η διοργάνωση σεμιναρίων κατάρτισης και εκδηλώσεων ενημέρωσης και επικοινωνίας.

Επιβεβαιώθηκε η διάθεση και των δύο πλευρών για διατήρηση της ανοικτής γραμμής ενημέρωσης και συνεργασίας με στόχο την προώθηση της τυποποίησης στο πεδίο ενδιαφέροντος των Ελλήνων Χημικών και τη συμβολή στην ανάπτυξη θέσεων προς όφελος της κοινωνίας και της αναπτυξιακής προσπάθειας της χώρας. Στη συνάντηση καθορίστηκε  η εναρκτήρια εκδήλωση με την οποία θα ανακοινωθεί επισήμως η συνεργασία και θα έχει ως θέμα: «ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ και ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22-02-2017 στα γραφεία της ΕΕΧ.